DESEMBUSSOS URGENTS A LLEIDA / BARCELONA / TARRAGONA

DESEMBUSSOS URGENTS A LLEIDA / BARCELONA / TARRAGONA

Que es i com actuem?

Els desembussos es refereixen al procés de desbloquejar i netejar les canonades i conductes d’aigües residuals i pluvials que s’han obstruït per una acumulació de residus, objectes sòlids, sediments i altres materials que interfereixen amb el flux normal d’aigua. Els desembussos poden ser necessaris en una varietat de situacions, com ara en el llar, les empreses, les indústries, i en les instal·lacions públiques, com ara clavegueres i xarxes de sanejament.

Evitec està preparat per a desembussos urgents amb equips i tècniques específiques per resoldre el problema. Utilitzem eines com ara càmeres d’inspecció, equips d’alta pressió per netejar les canonades i els conductes, així com altres tècniques com ara la neteja amb productes químics i l’eliminació manual d’obstruccions.

És important realitzar desembussos periòdics per mantenir les canonades i conductes en bones condicions, ja que una obstrucció no tractada pot causar problemes com ara inundacions, olors desagradables i problemes de salut pública. A més, la prevenció d’obstruccions en primer lloc és una bona pràctica que pot incloure mesures com ara evitar l’abocament d’olis i greixos als fregadors, l’ús de reixetes per atrapar residus sòlids i la neteja regular dels desguassos.

DESEMBUSSOS

La nostra empresa disposa d’una flota de camions i furgonetes cuba per a la neteja de dipòsits, sifons i canonades generals, entre d’altres. Fem servir aigua a alta pressió per als treballs més exigents, com ara tallar arrels, sediments sòlids, greixos, materials de construcció, etc.

FOSES SÈPTIQUES

Disposem de camions amb diferents capacitats compreses entre 1.500, 3.000 i 6.500 litres per a l’extracció de lodos en séptiques, pous cecs, pàrquings inundats, etc.

INSPECCIÓ AMB CÀMERA

La nostra empresa disposa de càmeres auto-empujables i robotitzades per a la inspecció de baixants, canonades generals, clavegueres, etc. Aquesta tecnologia ens ajuda a localitzar problemes existents, com ara trencaments, arrels, dipòsits ocults, etc., i a verificar, localitzar i identificar qualsevol circumstància que impedeixi el bon funcionament de la canalització.

FREGADORES

Disposem de llaços especials per a la neteja de les canonades de menor diàmetre, pel que l’èxit del servei està assegurat.

MANTENIMENTS PREVENTIUS

La nostra empresa realitza neteges preventives en particulars, empreses, comunitats de propietaris, etc., tant trimestrals, semestrals com anuals, en funció del risc que hi hagi a la instal·lació. L’important en aquests casos és prevenir i evitar possibles embussos, inundacions, males olors i altres problemes que puguin derivar-se.

SONDA PER ULTRASONS

Ens permet localitzar punts exactes i profunditat de la càmera en les canonades. D’aquesta manera acortem molt les zones on hem de fer obertures en cas que sigui necessari.

OBRES

Realitzem treballs de substitució de canalitzacions com ara baixants, tuberies generals, arquetes sifòniques construïdes en albañal, uralita i fibrociment per materials com el PVC, complint totes les normatives actuals.

REALITZEM SERVEIS D’URGÈNCIA

Realitzem serveis d’urgència aLleida, Barcelona i Tarragona, el nostre telèfon d’atenció és +34 683159062 

Contacta amb Nosaltres

Ja sigui per un simple dubte o un pla integral de control, estem aquí per servir-lo

Contactar
Contactar