DESEMBUSSOS URGENTS A LLEIDA / BARCELONA / TARRAGONA

DESEMBUSSOS URGENTS A LLEIDA / BARCELONA / TARRAGONA

Que es i com actuem?

Els desembussos són el procés essencial de restaurar la funcionalitat de les canonades i conductes d’aigües residuals i pluvials que s’han bloquejat a causa de la acumulació de diversos materials com residus, objectes sòlids i sediments. A Evitec, estem compromesos a proporcionar solucions efectives per a aquestes situacions, ja que aquestes obstruccions poden provocar seriosos problemes, com inundacions i olors desagradables, afectant tant els llars com les empreses i les instal·lacions públiques.

La Nostra Abordatge

Estem equipats amb la tecnologia i els coneixements necessaris per abordar els desembussos amb eficàcia. Utilitzem una gamma d’eines especialitzades, com càmeres d’inspecció i equips d’alta pressió, per netejar les canonades i els conductes de manera exhaustiva. A més, implementem tècniques com la neteja química i l’eliminació manual d’obstruccions per garantir resultats duradors i eficients.

Importància del Manteniment

Destaquem la importància del manteniment preventiu per mantenir les canonades i conductes en optimes condicions. Els desembussos periòdics són crucials per prevenir problemes futurs i garantir un funcionament òptim del sistema de canalització. Aconsellem pràctiques com evitar abocar olis i greixos als desguassos, utilitzar reixetes per capturar residus sòlids i realitzar neteges regulars per evitar obstruccions innecessàries.

Confieu en Evitec per a Desembussos Efectius

Amb el nostre enfocament professional i la nostra dedicació a la qualitat del servei, podeu confiar en Evitec per resoldre els vostres problemes de desembussos de manera eficient i fiable. Contacteu amb nosaltres avui mateix per garantir el bon funcionament de les vostres canonades i conductes, evitant així problemes futurs i mantenint un ambient segur i saludable.

Desembussos Amb Aigua a Alta Pressió

Disposem d’una flota de camions i furgonetes equipades amb tecnologia de punta per a netejar dipòsits, sifons i canonades generals. Utilitzem aigua a alta pressió per afrontar fins i tot els treballs més exigents, com tallar arrels, eliminar sediments, greixos i altres materials que puguin obstruir les vostres canonades.

Extracció de Lodos en Foses Sèptiques

Amb camions de diferents capacitats, oferim serveis d’extracció de lodos en séptiques, pous cecs i altres entorns. La nostra experiència ens permet abordar tot tipus de situacions, inclosos pàrquings inundats, amb eficàcia i professionalitat.

Inspecció Avançada amb Càmera

Mitjançant càmeres auto-empujables i robotitzades, realitzem inspeccions exhaustives de baixants, canonades generals i clavegueres. Aquesta tecnologia de punta ens permet localitzar i identificar problemes com trencaments, arrels i dipòsits ocults, garantint un diagnòstic precís i una reparació eficient.

Neteja de Canonades de Menor Diàmetre

Disposem de llaços especials per a la neteja de canonades de menor diàmetre, assegurant un servei complet i efectiu per a tot tipus de canalitzacions.

Manteniments Preventius Personalitzats

Oferim programes de neteja preventiva adaptats a les vostres necessitats, des de neteges trimestrals fins a neteges anuals. Això ajuda a prevenir obstruccions, inundacions i altres problemes, garantint el bon funcionament del vostre sistema de canalització.

Localització Precisa amb Sonda per Ultrasons

Utilitzem una sonda per ultrasons per localitzar punts exactes i profunditat de les obstruccions en les canonades, minimitzant la necessitat d’obertures innecessàries i garantint una reparació precisa.

Obres de Substitució de Canalitzacions

Realitzem treballs de substitució de canalitzacions, complint amb les normatives actuals i utilitzant materials de qualitat per a garantir la durabilitat i la seguretat del vostre sistema de canalització.

Serveis d’Urgència a Lleida, Barcelona i Tarragona

Estem disponibles per a serveis d’urgència a Lleida, Barcelona i Tarragona. Truqueu-nos al telèfon d’atenció +34 653221248 per a assistència ràpida i fiable en cas d’emergència.

Contacta amb Nosaltres

Ja sigui per un simple dubte o un pla integral de control, estem aquí per servir-lo

Contactar
Contactar