TALPÓ

TALPÓ

Microtus arvalis

Família: Cricetidae

  • En general, les femelles solen ser madures sexualment el mes o mes i mig de vida, mentre que els mascles solen trigar uns dos mesos.
  • El temps de gestació depèn de l’espècie de talp, però en general, sol ser d’aproximadament unes tres setmanes. El nombre de ventrades i de cries per ventrada també és molt fluctuant, depèn de les condicions ambientals i de l’aliment disponible, així com de l’espècie. No obstant això, les espècies de talps que causen problemes en cultius solen ser més prolífiques. El talp camperol pot donar unes 2-11 cries per ventrada, el talp agrest unes 4-6 cries, mentre que el talp mediterrani d’1 a 4 cries. La lactància sol durar uns 24-28 dies.
  • Podem trobar-nos amb agrupacions monògames i familiars formades per un petit nombre d’individus en el talp mediterrani, en el talp pirinenc i en el talp de cabrera, mentre que en el talpó roig l’organització social està formada per territoris defensats per femelles durant l’època reproductora i amb un sistema d’aparellament poligínico
  • Poden consumir brots, fulles i tiges tendres, bulbs, llavors, fruits i flors, tubercles, arrels, fongs o molsa.
Tornar a l’Identificador de plagues

Contacta amb Nosaltres

Ja sigui per un simple dubte o un pla integral de control, estem aquí per servir-lo

Contactar
Contactar